Samsung SSSP / Tizen

Skjermprodusenter

Samsung er den største leverandøren av standard skjermer til infoskjermer og reklameskjermer på markedet.

New

Raspberry PI

Eksterne spillere

Raspberry Pi er den rimeligste måten du får dine eldre skjermer til å bli støttet av Screenz. Her kommer du kjapt i gang til en billig penge.

New

NEC

Skjermprodusenter

NEC leverer en såkalt OPS modul med en Raspberry Pi integrert. Dette gjør det veldig fleksibelt og man har da muligheten til å oppgradere "hjernen" til skjermen sin senere.

New

LG WebOS

Skjermprodusenter

LG webOS Smart Signage Platform er en integrert løsning for digitale skilt, med veldig mange muligheter og Screenz støtter hele 65 modeller i LGs potrefølje av skjermer.

New

Giada

Eksterne spillere

En av de ledende produsentene av media spillere og spillere til "digital signage".

New

Elo

Skjermprodusenter

Elo er en ledende leverandør av touch-skjermer og skjermer til POS systemer. Leverer stort til krevende industri, sykehus og transportbransjen.

New

Philips

Skjermprodusenter

Philips har i en årrekke levert veldig gode infoskjermer basert på Android og spilleren vår er godkjent og sertifisert av Philips.

New

Android

Eksterne spillere

Android operativsystem er verdens største plattform for uavhengige leverandører av mediespillere, vår player fungerer på mesteparten av dem.

New

Finner du ikke din leverandør?

Ta kontakt med oss. Det kan fortsatt være at softwaren vår kan kjøre på dine skjermer. Hvis ikke, så har vi eksterne spillere som fungerer utmerket.